Westlife – My Love (subtitrat romana)

1,031
Published on August 26, 2017 by

O strada goala…o casa pustie…un gol in sufletul meu…Sunt atat de singur si simt cum parca fiecare camera se micsoreaza…

Continui sa ma intreb la nesfarsit…”CUM ?…DE CE?…UNDE SUNT OARE CLIPELE MINUNATE PETRECUTE IMPREUNA, ACELE MOMENTE CAND EU ERAM TOTUL PENTRU TINE, CAND TI SE PUTEA CITI DRAGOSTEA IN PRIVIRI ?

Privesc tot mereu in trecut, Sa te mai vad o data dragostea meatanjind dupa o dragoste ce pare atat de departe…atat de departe in timp, atat de departe pierduta in trecut si amintiri…

Uneori, nu-mi ramane decat sa ma rog ca atunci cand visez, sa fiu purtat de ale mele vise spre acele vremi senine…sa pot sa te mai vad o data, sa te mai vad o data dragostea mea…nu pe cea cu privirea rece de acum, ci pe cea de a carei privire m-am indragostit si-n ai carei ochi gaseam tot ceea ce avea nevoie sufletul meu…

Incerc sa merg mai departe, stiu ca asta trebuie sa fac. Da, stiu, si totusi…merg la munca, rad cu prietenii mei…dar gandurile nu-mi dau pace. Ai tu habar cat de greu este, cat de mult dor uneori aceste ganduri?

Sa te intrebi parca la infinit…”CUM ?…DE CE?…UNDE SUNT OARE CLIPELE MINUNATE PETRECUTE IMPREUNA, ACELE MOMENTE CAND EU ERAM TOTUL PENTRU TINE, CAND TI SE PUTEA CITI DRAGOSTEA IN PRIVIRI ?

Si iarasi sa tanjesc dupa o dragoste ce pare atat de departe…da, asa e, atat de departe undeva in trecut…intr-un trecut atat de indepartat…

…sa te strang in bratele mele…sa-ti promit dragostea mea…sa iti spun din toata inima ca doar la tine ma gandesc…dar nu la tine cea de acum, pentru ca tu nu mai esti tu….

Doresc sa trimit aceasta piesa ca o dedicatie pentru femeia care mi-a furat inima,cea care mereu a fost si intotdeauna va ramane singura mea dragoste adevarata.

Spune-ti parerea

comentarii

Category Tag
Add your comment

Your email address will not be published.