Somewhere over the rainbow (subtitrat romana)

382
Published on October 8, 2017 by

Acum ceva timp, aflandu-ma la munca, am fost rugat de o colega sa ii traduc versurile acestei melodii care rula in acele momente la un post de radio.

Cunosteam piesa, insa atunci mi-am dat seama ca pana in acea clipa nu ii prea acordasem atentie si ma multumisem poate doar sa ma bucur de acordurile ei, neprealuand in seama versurile sau semnificatia acestora.

Acum imi dau seama ca este poate una dintre cele mai frumoase melodii de relaxare pe care am auzit-o in ultimul timp, iar versurile sunt intr-adevar foarte frumoase, motiv pentru care am decis sa le traduc in limba romana pentru a va bucura si voi de frumusetea lor si a piesei in sine.

Interpretul melodiei, Israel Kamakawiwo’ole, a fost si poate ca a ramas inca, unul dintre cei mai renumiti cantareti din Hawaii. Acesta a murit la varsta de doar 38 de ani,urmare a unor probleme respiratorii cauzate de obezitatea de care a suferit.

Israel Kamakawiwo’ole - Somewhere Over the Rainbow

Over the Rainbow” ramane una dintre cele mai frumoase piese ale sale, careia i-a dat un farmec aparte prin vocea sa minunata.

Spune-ti parerea

comentarii

Category Tag
Add your comment

Your email address will not be published.