Mark Ashley – King Of Roses (subtitrat romana)

1,505
Published on August 24, 2017 by

Viata a ridicat un zid in jurul inimii lui…iubirea lui s-a transformat in durere…mereu isi va aminti si va simti ca timpul ne va fura ceea ce noi iubim…

Mark Ashley - King Of Roses

Indiferent cat de mult doare
…sau cat de rau te simti, e timpul sa incetezi sa te mai gandesti la acea persoana care s-a jucat cu sentimentele tale, care a crezut ca iubirea ta i se cuvine de drept si nu trebuie sa dea nimic in schimb, care niciodata nu a apreciat grija ta, care nu a fost multumita cu ceea ce tu ii puteai oferi.

Nu mai poti ramane ancorat in durere. Nu poti continua sa versi lacrimi pentru cineva care nu merita dragostea pe care i-ai oferit-o. Nu poti continua sa ai regrete si sa te intrebi daca oare ai fi putut face tu mai mult. Nu poti si nu trebuie sa incerci sa o faci sa isi doreasca sa mai aveti o relatie, pentru ca daca si-ar fi dorit asta, nu te-ar fi parasit.

Meriti ceva mai bun acum. Meriti pe cineva care sa te aprecieze si care sa nu se mai joace cu inima ta. La fel cum o taietura la mana ia timp sa se vindece, la fel si inima ta are nevoie de timp pentru vindecare.

Nu este finalul vietii tale. Vei trece peste toata aceasta durere si intr-o buna zi, vei fi fericit din nou

Spune-ti parerea

comentarii

Category
Add your comment

Your email address will not be published.