Kenny Rogers – Lucille (subtitrat romana)

1,061
Published on August 28, 2017 by

Cantecul, relatat de povestitor (Kenny Rogers), ne spune povestea unui barbat aflat intr-un bar din Toledo si care in curand va cunoaste o femeie maritata ce pare a fi cam deprimata, pe nume Lucille.

Dupa ce bautura isi face efectul asupra ei, ea admite ca ar fi nefericita cu viata pe care o duce si ca vizeaza schimbari si aventura.

Apoi, sotul acesteia apare in scena (zarit initial de povestitor intr-o oglinda si descris ca un “munte de om” cu brate puternice), o abordeaza pe aceasta si il intimideaza pe narator prin statura sa.

Kenny Rogers – Lucille (subtitrat romana)

Sotul cu inima franta, incepand sa tremure, ii reproseaza ironic acesteia gasirea momentului potrivit pentru a-l parasi, “cu patru copii infometati si recolta lasata pe camp” si isi exprima suferinta ce i-a fost pricinuita.

Dupa plecarea sotului, povestitorul si femeia maritata merg spre o camera de hotel pentru inceperea unei relatii.

Complet singuri, frumoasa femeie se indreapta spre povestitor, imbracata sumar, insa este uimita de strania si brusca sa schimbare de atitudine. Ezitarea acestuia este cauzata de revenirea continua in mintea sa a acelor cuvinte pe care sotul ei i le-a rostit atunci, in bar…

Spune-ti parerea

comentarii

Category
Add your comment

Your email address will not be published.