Kenny Rogers – If I Ever Fall In Love Again (subtitrat romana)

1,438
Published on August 28, 2017 by

Un duet extraordinar. Doua voci superbe, Kenny Rogers & Anne Murray, si o melodie atat de frumoasa, incat te duce cu gandul la povestile de iubire din basmele copilariei.

Se poate intampla ca odata, tu sa fi iubit cu toata fiinta ta. Sa fi dat tot ce aveai mai bun in tine, sa te fi dedicat cu totul celei pe care o iubeai si relatiei voastre.

Sa fi fost convins ca ceea ce va unea este unic, ca cea pentru care traiai si respirai si pentru a carei fericire ai facut tot ce depindea de tine, simte la fel cum simti si tu.

Si se poate intampla si ca dupa toate acestea sa te trezesti ca te-ai inselat. Ca tot ceea ce tu credeai unic era doar in mintea ta. Ca tot ceea ce tu credeai dragoste, era doar in inima ta.

Cenusareasa

Si te trezesti dintr-o data debusolat, ratacit. Totul in jurul tau isi pierde sensul, cauti explicatii, vrei raspunsuri…nu poti accepta si totusi este adevarat…

Si iti pierzi incet-incet increderea in iubire. Nu crezi ca ai putea sa mai iubesti vreodata pentru ca tu nu mai crezi in iubire.

Ai inima franta in mii de bucatele si iti este teama sa lasi pe altcineva sa incerce sa le adune si sa le faca iarasi un tot unitar.

Si totusi, chiar si in iad, uneori un inger isi face aparitia. Si atunci cand apare, simti cum parca vechile rani se deschid…ai suferit atat de mult pentru ca ai crezut in cineva si nu mai vrei sa suferi din nou. Ai suferit atat de mult pentru ca ai iubit cu toata fiinta ta…asa ca te feresti de iubire pentru a evita suferinta…

Si iti spui tie, poate si ei…DACA VREODATA MA VOI INDRAGOSTI DIN NOU

Spune-ti parerea

comentarii

Category Tag
Add your comment

Your email address will not be published.