Joe Dolan – Sweet Little Rock ‘N’ Roller (subtitrat romana)

410
Published on September 15, 2017 by

Daca citesti comentariile la piesele lui Joe Dolan de pe YouTUBE, sesizezi cu usurinta nu numai ca a fost foarte iubit, ci si ca acum, dupa mai mult de 5 ani de la moartea sa, lumea il apreciaza si ii simte lipsa.

Singura data cand voi lua in calcul sa ma retrag din lumea muzicii, va fi atunci cand oamenii nu ma vor mai vrea, spunea Joe intr-un interviu din anul 1999. Din pacate, s-a retras cu mult, mult mai devreme…Acele comentarii la piesele lui de pe YouTUBE, de care va spuneam mai devreme, sunt dovada in acest sens:

Lumea poate spune orice despre el, dar nu-i poate lua muzica. Nu a facut rau nimanui, a adus doar bucurie prin muzica sa. A fost o legenda si va ramane mult timp de acum inainte…

Sa nu fim tristi, ci recunoscatori ca ne-am nascut sa-l putem asculta pe Joe.

A fost un mare artist, si i se va simti mereu lipsa. Vocea si cantecele lui vor dainui pentru totdeauna.

Joe, ai fost minunat! De ce a trebuit sa mori atat de tanar?

De ce a murit atat de prematur? Joe chiar a fost minunat…nu va putea fi vreodata inlocuit. Unul intre o suta de milioane.

Spune-ti parerea

comentarii

Category Tag
1 comment

  • Carmen Nicolae 4 months ago

    A fost,este si o sa rămână magnific.Niciodata vocea si muzica lui nu isi vor pierde strălucirea si magia.Pentru sufletul meu el traieste si continua sa îmi aducă bucurie cu fiecare nota pe care o canta.Si acest miracol se intampla în fiecare zi.More and more JD every day till my very end !

    Reply

Add your comment

Your email address will not be published.