Eric Clapton – Wonderful Tonight (subtitrat romana)

375
Published on September 4, 2017 by

Cred ca am reusit pana acum sa va convingem ca doar aici, pe site-ul nostru, gasiti cele mai frumoase melodii de dragoste din toate timpurile, traduse in limba romana. Adaugam astazi la aceasta colectie o alta minunata melodie, Wonderful tonight, interpretata de Eric Clapton.

Wonderful tonight (Minunata in seara asta), este o balada scrisa de Eric Clapton si inclusa pe albumul artistului din anul 1977, Slowhand.

Cantaretul a scris versurile cantecului pentru Pattie Boyd, care a fost prima sotie atat a lui George Harrison, cat si a lui Eric Clapton. Aceasta mentionat acest lucru in cartea sa autobiografica din anul 2007, “Wonderful Tonight: George Harrison, Eric Clapton and Me.”

Eric Clapton - Wonderful Tonight

Exact cum spune cantecul, Eric Clapton a scris versurile pentru Wonderful tonight pe 7 septembrie 1976, in timp ce o astepta pe Pattie Boyd sa se pregateasca pentru a merge impreuna la o petrecere.

Cu privire la cantec, aceasta avea sa declare ulterior : “Ani la rand, m-a rupt in doua. Sa il inspir pe Eric, si pe George inaintea lui sa compuna o asa muzica, a fost foarte magulitor. “Wonderful Tonight” a fost cea mai usturatoare aducere aminte a tot ceea ce a fost frumos intre noi, iar cand lucrurile nu au mai mers bine, era o tortura sa o ascult.”

Spune-ti parerea

comentarii

Category
Add your comment

Your email address will not be published.