Dolly Parton – Just When I Needed You Most (subtitrat romana)

1,152
Published on August 21, 2017 by
Căci am nevoie de tine mai mult decât am avut vreodată înainte, si-acum unde-mi voi găsi liniștea Dumnezeu știe căci tu m-ai părăsit, chiar când aveam cea mai mare nevoie de tine…

Este o asa mare raritate in ziua de azi sa gasesti pe cineva de care sa te indragostesti si de care sa ramai indragostit. Oamenii nu par a-si mai dori sa imbatraneasca impreuna, cred ca intr-un fel nu mai considera acest lucru “a fi la moda”.

Nu este la moda sa ai o viata linistita, sa cunosti pe cineva, cum se spune, ca pe propria palma.

Vei spune acum probabil ca si eu, la randul meu, sunt de moda veche. Nu sunt genul care sa iasa in fiecare noapte sau care in mod constant sa incerce sa gaseasca sau sa vorbeasca cu cineva nou…imi doresc o persoana REALA si ceva care sa dureze TOATA VIATA.

Nu am avut niciodata nevoie de afectiune sau atentie de la cat mai multa lume pentru a ma face sa ma simt bine, sa simt ca sunt bun si ca merit. Ma voi multumi mereu si imi va fi suficient sa fiu apreciat de cea pe care eu o iubesc.

Just When I Needed You MostCred ca astfel de persoane nu prea mai exista. Este aproape imposibil in ziua de azi sa te increzi in cineva cu toata fiinta ta. Sa te bazezi pe cineva din toata inima. Cred ca din contra, asta este cel mai periculos lucru.

Oameni la care nu te-ai fi asteptat niciodata te pot rani foarte rau intr-o clipa si iti vor arata ca nu le pasa de tine.

Uneori…CHIAR CAND AI FI AVUT CEA MAI MARE NEVOIE DE EI

Spune-ti parerea

comentarii

Category Tag
Add your comment

Your email address will not be published.