Corneliu Pavel – When somebody loves you (subtitrat romana)

468
Published on September 12, 2017 by

Consider ca atunci cand asculti un anumit gen de muzica, intr-o anumita masura acea muzica te si defineste. Acelasi lucru cred ca se poate afirma si despre cei care interpreteaza un anumit gen de muzica.

Muzica de dragoste exprima emotii, sentimente si pasiuni nascute din iubire. Povestile de iubire din filme n-ar avea acelasi farmec daca n-ar fi insotite de un fundal sonor care sa le faca sa ne intre in suflet definitiv.

Pavel Corneliu – When somebody loves you (subtitrat romana)
Am primit acum ceva timp un e-mail in care eram rugat sa creez un mic filmulet pentru niste melodii pe care respectiva persoana le interpreteaza. Ascultandu-l, m-am oferit chiar sa fac si subtitrare acestor piese, atat de mult mi-a placut vocea care transmitea prin muzica cele mai frumoase trairi pe care un om le poate avea, cele nascute din iubire.

Incepand cu aceasta frumoasa melodie (cover reusit dupa piesa lui Alan Jackson, When somebody loves you), vreau sa va fac si voua cunostinta cu Corneliu Pavel si vocea lui. Si sa va rog, ca printr-un comentariu putin mai jos, sa va exprimati parerile voastre sincere.

Spune-ti parerea

comentarii

Category
Add your comment

Your email address will not be published.