Chris Norman – Nothing stays the same (subtitrat romana)

450
Published on October 9, 2017 by

Pentru unii dintre noi, fiecare cuvant al acestui minunat cantec, exprima exact ceea ce simtim in interior. Ne atinge inima si sufletul intr-un anume fel pe care nu il putem explica.

Uneori, simt că-mi bate-n piept o inimă de hârtie. Oamenii se înghesuie să facă artă din ea, în schimb, mi-o mototolesc și mi-o ciopârțesc.

Nu o dată m-am trezit cu ea ruptă în bucățele mici, inegale, împrăștiate peste tot. Am început să le caut, să le adun și să le lipesc ca să fie iarăși un întreg.

De cele mai multe ori am reușit. În nepriceperea mea, cu ochii scăldați în lacrimi, am reușit să le lipesc cât să mai simt că bate în piept o inimă. Fie ea și de hârtie.

Mi-am tot adunat și lipit inima pentru că e prea multă iubire acolo ca să o las să se irosească. Și o las în continuare la vedere pentru că știu că sunt și oameni care îmi desenează soare pe ea și care o îmbracă în cele mai frumoase culori.

 

Totul in jurul nostru se schimba, fie ca vrem sau nu. Observam cum omul de langa noi se schimba, simtim cum sentimentele celor din jur se schimba…Timpul trece…Nimic nu ramane la fel…

Spune-ti parerea

comentarii

Category
Add your comment

Your email address will not be published.