Celine Dion – Think Twice (subtitrat romana)

897
Published on August 31, 2017 by

Sunt oameni care chiar nu trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a te parasi, inainte de a te rani. Sunt oameni care chiar daca, vorba cantecului de fata, au fost pentru tine vreme indelungata “cea mai dulce parte a vietii”, pur si simplu nu pun pret pe absolut nimic din ce v-a unit candva.

Si atunci, poate e cazul ca nu ea/el sa se gandeasca de doua ori, ci chiar tu.

La ce sa te gandesti in momentele tale de liniste? Cat de departe ai ajuns pana acum sau cat de departe ar trebui ca tu sa ajungi? La taria ta, sau la slabiciunile tale? La ce ti se poate intampla mai bun sau la ce ar putea veni mai rau?

In momentele tale de liniste, da atentie gandurilor tale. Pentru ca poate, doar poate, singurul lucru ce ar trebui schimbat pentru ca tu sa ai parte de mai multa fericire, mai multa dragoste si putere de viata, este felul tau de a gandi.

 DACA CINEVA ISI DORESTE SA FACA PARTE DIN VIATA TA, VA FACE UN EFORT CAT DE MIC PENTRU A RAMANE ACOLO. GANDESTE-TE DE DOUA ORI INAINTE DE A REZERVA UN LOC IN INIMA TA CUIVA CARE NU FACE NICIUN EFORT PENTRU A RAMANE.  Traiesti o singura data, Gandete-te de doua ori

Spune-ti parerea

comentarii

Category
Add your comment

Your email address will not be published.