Celine Dion – Have You Ever Been In Love (subtitrat romana)

685
Published on September 24, 2017 by

E mai bine sa iubesti si sa pierzi, decat sa nu fi iubit deloc. (Alfred Tennyson)
Citate despre dragoste
Chiar daca uneori aduce cu sine neliniste, dor sau chiar suferinta, consider ca dragostea este si va ramane mereu cel mai frumos lucru care ti se poate intampla in viata.

Din cele mai vechi timpuri, poetii i-au dedicat ode iar artistii s-au intrecut in a o exprima prin muzica sau arta.

Esti indragostit? Sau ai fost vreodata indragostit?

Nu s-au inventat inca acele cuvinte care sa defineasca perfect acest sentiment, si tocmai de aceea fiecare artist in parte se foloseste de varii metafore pentru a exprima trairile celui indragostit.

Pe langa piesa de fata, un alt muzician, Bryan Adams, ne transmite in stilul sau ce inseamna sa iubesti, in melodia When You Love Someone (Cand iubesti pe cineva).
Ai fost vreodata indragostit ?
Ce inseamna totusi sa fii indragostit? Inseamna parca sa devii foarte vulnerabil. Iti patrunde in piept, iti deschide inima si asta inseamna ca cineva poate intra inauntru si sa te dea peste cap.

Incerci sa te protejezi, sa te feresti de a fi ranit si a suferi si apoi, dintr-odata, o persoana anume se rataceste si nimereste prin viata ta banala…

Ii oferi o bucatica din tine…Ea nu a cerut acest lucru, a facut doar un gest mai aparte intr-o zi, nu stiu…poate un zambet, poate un fel aparte de a-ti spune sau arata ceva, poate un sarut…nu stiu, poate fi absolut orice si apoi,viata ta nu iti mai apartine doar tie.

Uneori parca, dragostea ia ostatici. Patrunde in toata fiinta ta si te schimba.

Uneori, te lasa parca in suferinta si tinzi sa crezi ca nu merita. Dar eu cred ca da, merita sa fii indragostit.

Macar o data in viata.

Spune-ti parerea

comentarii

Category Tag
Add your comment

Your email address will not be published.