Bryan Adams – Have You Ever Really Loved A Woman (subtitrat romana)

970
Published on September 3, 2017 by

O foarte, foarte frumoasa piesa a lui Bryan Adams pe care imi amintesc ca o ascultam cu placere si in adolescenta si prin care se poate spune ca artistul deschide un subiect de dezbatut.

El te intreaba daca ai iubit vreodata cu adevarat o femeie, dar inainte de asta incearca parca sa explice cum este atunci cand esti cu adevarat indragostit, cum este atunci cand iubesti cu toata fiinta ta o femeie.

El spune ca pentru a iubi cu adevarat o femeie, pentru a fi capabil s-o intelegi, trebuie s-o cunosti in profunzime, sa-i auzi fiecare gand, sa-i vezi fiecare vis si sa-i dai aripi atunci cand ea isi doreste sa zboare. Si acum este momentul cand da pentru prima data verdictul:  “Cand te trezesti neajutorat, neputincios in bratele ei, atunci poti sti ca iubesti cu adevarat o femeie.

Daca iubesti cu adevarat o femeie

Aminteste apoi ca un barbat indragostit ii spune celei pe care o iubeste ca ea este cu adevarat iubita, ca este unica pentru el intrucat ea are nevoie de cineva care sa-i spuna ca va dura pentru totdeauna.

Imediat apoi, vine intrebarea “Asa ca spune-mi daca tu vreodata chiar ai iubit cu adevarat o femeie.” Prin asta te intreaba daca te regasesti in cele enumerate anterior, daca vreodata ai simtit sau ai trait acele lucruri.

Sa iubesti cu adevarat o femeie, las-o sa te imbratiseze, pana vei sti cum vrea sa fie atinsa…trebuie s-o respiri, s-o gusti, pana ce vei ajunge s-o simti in sangele tau si cand iti vei putea vedea in ochii ei copiii nenascuti inca,atunci vei sti ca iubesti cu adevarat o femeie...

Asadar, poti spune daca ai iubit vreodata cu adevarat o femeie?

Trebuie sa-i daruiesti incredere,s-o tii strans in brate, sa-i oferi tandrete, afectiune,s a fii bun cu ea si atunci poti sti c-o vei avea alaturi, ca se va ingriji de tine…trebuie sa-ti iubesti cu adevarat femeia…

Ce mai imi place in mod deosebit la acest cantec al lui Bryan Adams este faptul ca aduce in discutie feminitatea unei femei, un lucru care marturisesc ca il apreciez foarte mult la o femeie. Adevarat ca pare parca desprins dintr-o poveste cu cavaleri si domnite, dar asta este parerea mea, pe care mi-o asum!

“TOATE FEMEILE AU NEVOIE SA FIE IUBITE”

 

Spune-ti parerea

comentarii

Category Tag
Add your comment

Your email address will not be published.