Un suflet romantic

Vreau sa va aduc in atentie un om, un suflet romantic, caruia Dumnezeu i-a daruit un har aparte, acela de a-si putea exprima sentimentele, iubirea si trairile prin muzica.

La randul nostru, ascultandu-l, ne lasam parca acompaniati pe valurile iubirii. Este vorba de Corneliu Pavel, a carui voce va este deja cunoscuta din cele cateva melodii postate pana acum pe site-ul nostru, cele cantate in limba engleza avand versurile traduse in romana.

Doresc sa va ofer acum spre ascultare cateva minunate melodii de pe albumul “If You...”,Un suflet romantic album caruia Corneliu Pavel ii face o descriere foarte frumoasa :

Acest album reprezinta materializarea nevoii mele de a imparti cu voi ganduri pe care toti le avem, sentimente pe care toti le nutrim pentru cel pe care il iubim, partenerul nostru de viata, cel ales sa ne fie alaturi.Corneliu Pavel

In final, va ofer piesele spre ascultare si relaxare sufleteasca, cu mentiunea ca in timp, fiecare dintre acestea va fi postata la noi pe site cu versurile traduse si subtitrate in limba romana. Gasesti aici acum, o parte dintre acestea.

Asteptam opiniile voastre pe care vi le puteti exprima in scris printr-un comentariu.

Spune-ti parerea

comentarii
Add your comment

Your email address will not be published.