Funny Voice Remix

Tare-n Gura

Poate te gandesti acum ca postarea de fata face nota distincta cu continutul,sau specificul acestui site.Intr-o oarecare masura,poate ai dreptate.

Pe de alta parte insa,un zambet nu strica.Si chiar mai mult,”piesa” de fata are un substrat cat se poate de romantic!! Ia fii putin atent,sa afli ce se ascunde in spatele acestui “tare-n gura”.

In urma cu aproximativ un an,un anume coleg al meu o placea foarte mult pe o anume colega a mea.cool iconSi acest anume coleg al meu era (si este si acum!)un tip mai mult decat O.K.,distractiv,haios,care alaturi de mine sau altii obisnuia sa faca anumite farse,glume,sa rada sau sa vorbeasca destul de mult.

Asta insa pana in momentul in care…aparea acea anume colega a mea.Atunci…devenea tacut.De ce oare?! Eu de unde sa stiu!! vault-iconSesizand acest fapt insa,un alt anume coleg al meu,il intreaba intr-un moment in care colega intrase in camera :”Acum nu mai esti tare-n gura,a? Nu mai esti tare-n gura!”

Ei si spre norocul meu,sau al nostru ma rog,eu tocmai inregistram atunci,si astfel replica a ramas…pe pelicula,si m-am gandit ca ar da foarte bine un REMIX si o asociere cu acea doamna profesoara la randul ei foarte tare-n gura cu dom’politist!!!

Asadar,vedeti,nu judecati pana nu stiti tot…winky iconpiesa de fata are un substrat cat se poate de romantic!!!

Spune-ti parerea

comentarii
Add your comment

Your email address will not be published.