Morandi – Angels

Morandi – Angels (subtitrat romana)

Dragostea este raspunsul…

Trăim într-o lume agitată în care uitam să visăm, uităm să zâmbim, Dragostea este raspunsul…dar mai ales uităm să fim mai buni cu cei din jur.

Lumea de azi a luat-o într-o direcţie greşită şi doar noi o putem schimba.

E din ce în ce mai greu să nu observi răutatea de zi cu zi care se manifestă prin claxoane sau injurături la semafor, îmbrânceli în autobuze, în societate fiecare işi vede interesul propriu şi oamenii sunt gata să-şi calce în picioare semnii pentru atingerea propriilor scopuri.

Credinţa creştina ne spune că atunci când primim o palmă peste obraz să îl intoarcem şi pe celălalt, dar oare câţi dintre noi putem face acest lucru. Oare câţi dintre noi putem să răspundem unei jigniri cu un zambet ?

Dragostea poate veni numai ca rezultat al dragostei şi ca răspuns la dragoste.

Suntem predispuşi să reacţionam la tot ce se întâmplă în jurul nostru şi astfel să procedam exact la fel ca cei pe care îi criticam. Trebuie să avem voinţa să ne schimbăm, să putem zâmbi celor din jur, să putem oferi un sfat sau o vorbă bună fară a cere ceva în schimb, să puteam ierta chiar dacă am avut dreptate, să răspundem cu bunătate la tot raul din jur.

Primul pas în această schimbare începe de la propria persoana. Hai să fim mai buni în aceasta lume, doar aşa o putem schimba!

“De câte ori căutam să fim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun.” (P.Coelho)

Articol preluat de pe un blog al cărui proprietar a dorit să rămânâ anonim.

Sursa articol.

Spune-ti parerea

comentarii
Add your comment

Your email address will not be published.