Laura Magori – Afara Ninge Linistit

[cmamad id=”12628″ align=”center”] Niciodată nu mi-a plăcut iarna ca anotimp. Ador însă sărbătorile de iarnă, acele momente unice din an când și tu însuți poți fi un Moș Crăciun, când familiile se strâng împreună, când totul în jurul tău îți dă un sentiment aparte.

Și când toate acestea se completează cu o muzică bună specifică perioadei, totul este parcă plin de magie. Există foarte multe cântece de Crăciun extrem de frumoase, însă de ce să nu recunoaștem că nimic nu se compară cu cele tradiționale românești, cu colindele noastre autentice.

Ninsoare Craciun

Ascultându-le, te simți parcă mai liniștit, spiritul sfintelor sărbători se cuibărește în sufletul tău și îți dorești parcă să fii mai bun…

Vă readuc în atenție o voce minunată, o voce care, fără a mă folosi de cuvinte mari, pot afirma că este ANGELICĂ, cel puțin când vine vorba de interpretarea acestor melodii specifice sărbătorilor de iarnă. Poate vei zâmbi, însă ori de câte ori o ascult, îmi doresc să fie Crăciunul din nou.

Partea bună este că acest înger este printre noi, și pe lângă binecuvântarea de-a avea o voce minunată are și calitatea de-a fi un om extraordinar. Se numește Laura Magori și o poți cunoaște personal și chiar împrieteni cu ea, pe pagina ei de  facebook.  Te poți chiar și abona la canalul ei  Youtube  pentru a asculta mult mai multe cântece minunate.

Spune-ti parerea

comentarii
Add your comment

Your email address will not be published.