Joe Dolan – Make Me An Island

Joe Dolan – Make Me An Island (subtitrat romana)

make me an islandAceastă melodie, un adevărat hit al timpului său, a reprezentat în anul 1969 consacrarea internațională a lui Joe Dolan, popularitatea piesei crescând rapid în Europa și în întreaga lume, ajungând pe primul loc în topuri în nu mai puțin de 14 țări.

Cu această piesă de altfel a participat îndragitul interpret la Brașov, la “Cerbul de aur”, în anul 1970. Mai multe amănunte despre viața și cariera lui Joe Dolan puteți afla de  AICI  iar în acest LOC  puteți urmări un scurt film în care Joe ne vorbește despre sine, despre marea sa pasiune,muzica, și despre multe altele.


Spune-ti parerea

comentarii

2 comments

  • Petru Asmarandei 5 years ago

    Buna seara, Silviu! Vreau sa-ti multumesc pentru profesionalismul de care dai dovada! Sunt un admirator infocat al lui Joe Dolan! Desi am ureche muzicala, jonglez cu limba romana si imi place sa cred ca sunt un estet, pentru ca am invatat doar italiana, rusa si franceza, daca nu ar fi existat traducerile si subtitrarile tale din engleza, as fi inteles mult mai putin din mesajul transmis de Joe Dolan! Te rog frumos, ai putea sa te opresti si asupra urmatoarelor trei piese: ”Westmeath bachelor”; ”Pearl’s a singer” si ”Once upon a time”!? Multumesc anticipat! Cu deosebita consideratie, Petru!

    Reply

Add your comment

Your email address will not be published.