Termeni De Utilizare

Acest site nu incalca legea si nu este creat pentru scopuri ilegale! Toate fisierele prezentate public pe acest site au un rol strict informativ si de promovare a artistilor si a muzicii acestora cu precadere publicului din Romania.

Fisierele apartin autorilor/proprietarilor si au fost facute publice pe site-uri upload fisiere. In semn de solidaritate si respect pentru autori/proprietari, romantic.silviubacky.com si proprietarii acestuia va invita sa cumparati muzica preferata in original de la dealer-ii autorizati.


Chiar daca ne dam tot interesul pentru a prezenta date verificate si imagini deosebite este aproape imposibil a verifica absolut tot ceea ce se posteaza pe acest site. Exista posibilitatea de a posta imagini, date si intamplari neverificate in totalitate. Sursele noastre sunt de incredere si transmitem informatii ce apartin domeniului public, totusi daca oricare dintre imaginile si informatiile prezentate sunt sub jurisdictia vreunui drept intelectual sau sub orice alta jurisdictie va rugam folositi formularul de contact si vom exclude orice informatie ce v-ar putea aduce vreun prejudiciu.


SINGURUL MOTIV AL TRADUCERII, SUBTITRARII SI POSTARII ACESTOR PIESE IL CONSTITUIE DORINTA DE A ADUCE CAT MAI APROAPE DE INIMILE IUBITORILOR DE MUZICA BUNA DIN ROMANIA, A MESAJULUI COMPLET TRANSMIS DE ARTISTI PRIN MUZICA LOR.