Ajuta-ne!

Dacă îți place acest site, îl consideri util si doresti sa ne sprijini, simte-te liber să faci o donație folosindu-te de butonul de mai jos.

Numarul de vizitatori pe site-ul nostru a crescut constant in ultima perioada, lucru care nu poate decat sa ne bucure si sa ne oblige sa incercam sa va oferim pe mai departe atat un continut de calitate, cat si o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru.

Pentru acest lucru, avem nevoie de ajutorul vostru. Printre altele, costurile cu hosting-ul au crescut in ultima perioada de timp, motiv pentru care apelam la voi, utilizatorii site-ului.

Nu exista nicio obligativitate de a dona, dar orice contributie e binevenita !

Cine poate face donatii?
Absolut orice persoana, atat de pe teritoriul Romaniei, cat si din afara tarii.

Ce suma poate fi donata?
Orice suma poate fi donata (nu am stabilit o suma…am lasat la latitudinea fiecaruia sa depuna cat doreste).

Pentru ce donam acesti bani?
Toate donațiile sunt direcționate spre susținerea si îmbunătățirea site-ului.

Cum se face o donatie?
Daca aveti cont paypal, dati click pe Donate apoi va logati in contul dumneavoastra, scrieti suma si trimiteti informatiile, banii ajungand in contul nostru. In cazul in care nu aveti cont paypal, fie va creati unul, fie dati click pe Donate si in stanga jos  (Don’t have a PayPal account?) dati click pe CONTINUE.

Este de prisos sa speficic faptul ca trebuie sa aveti un card de credit  care sa aiba pe el minim suma pe care doriti sa o donati. Tranzactiile sunt 100% sigure, datele cardului dumneavoastra neajungand la noi, ele fiind procesate de PAYPAL.

Cum imi dau seama ca donatia mea a fost reusita?
In cel mai scurt timp, se va posta in aceasta sectiune o lista cu persoanele ce au facut donatii, data precum si suma donata. In cazul in care DONATORUL nu doreste sa-i fie facuta publica identitatea, va rugam sa specificati.

Vreau sa fac o donatie acum!
Daca vrei sa faci o donatie, click aici:

Îți suntem recunoscători pentru suportul acordat și reamintim faptul că toate donațiile sunt direcționate spre îmbunătățirea site-ului.

Va multumim!

Add your comment

Your email address will not be published.