Despre Romantic

romantic Romantic  a luat naștere în luna decembrie a anului 2010 și se adresează iubitorilor de muzică bună în general și românilor care îndrăgesc muzica romantică, melodiile de dragoste, în particular. 

 De ce? Pentru că le oferă acestora, în special celor care nu cunosc limba engleză, posibilitatea de a pătrunde sensul versurilor și a înțelege mesajul transmis de artist prin cântecele sale, toate aceste minunate melodii fiind traduse și subtitrate în limba română. 

spun o colecție a celor mai frumoase astfel de melodii traduse în limba româna pe care le-ai putea găsi toate într-un singur loc. 

Ai nevoie pur și simplu de melodii de dragoste pentru a-i dovedi celui/celei iubit/iubite cât de mult îl/o iubești? Este perfect, te afli în locul potrivit. 

 Ești poate un fan al muzicii de dragoste românești. Vei găsi aici o amplă colecție a celor mai îndrăgiți interpreți autohtoni, unele dintre piese fiind traduse în limba engleză astfel încât să le poți împărți cu prietenii tăi din afară. 


 Tot aici găsești cântece care scot în evidență dragostea aparte existentă între un tată și fiul sau fiica sa și nu în ultimul rând, dacă poate îți planifici nunta, aici găsești niște minunate melodii de dragoste pentru astfel de momente speciale din viețile fiecăruia dintre noi.Toate, traduse în limba româna. 

Important de reținut ar fi faptul că  SINGURUL MOTIV AL TRADUCERII, SUBTITRĂRII ȘI POSTĂRII ACESTOR PIESE ÎL CONSTITUIE DORINȚA DE A ADUCE CÂT MAI APROAPE DE INIMILE IUBITORILOR DE MUZICĂ BUNĂ DIN ROMÂNIA, A MESAJULUI COMPLET TRANSMIS DE ACESTEA.

Spune-ti parerea

comentarii

.