Craciun Fericit

CEA MAI MINUNATA POVESTE

Pace pe pamant…si in inimile voastre, de Sarbatori si intotdeauna.

Craciun fericit!

Aceasta pagina a fost creata special cu ocazia celei mai frumoase si indragite sarbatori a crestinilor, Craciunul. Incepand de astazi si pana la finalul Sarbatorilor de iarna de anul acesta, aceasta va fi pagina principala a site-ului nostru, primul loc unde vor fi directionati cei care acceseaza ROMANTIC.SILVIUBACKY.COM.

[sws_frames_custom imageurl=”http://silviubacky.com/wp-content/uploads/2012/11/Craciunul-e-aproape-1024×470.jpg” imagealign=”sws_center” imagesize=”900″ imagemaxheight=”” borderwidth=”2″ borderstyle=”dash” bordercolor=”” borderpadding=”2″ imgbackgroundcolor=”ffffff” borderradius=”2″ shadow=”2″ shadowcolor=”333333″] [/sws_frames_custom]

De ce? Pentru ca Sarbatoarea Craciunului este cel mai potrivit moment de a-mi aduce aminte de oameni speciali ca voi. Sa va multumesc tuturor celor care mi-ati fost aproape anul acesta, tuturor celor care ati vizitat site-ul nostru, ati apreciat continutul si l-ati impartit la randul vostru cu prietenii vostri.

Hai sa fim impreuna anul acesta de Sarbatori! Hai sa ne amintim impreuna care este, dincolo de traditii, globulete,brad si cadouri, adevaratul motiv al sarbatorii Craciunului!

Da, este EL, Fiul lui Dumnezeu, nasterea Lui in acea iesle saracacioasa este ceea ce noi sarbatorim de Craciun. Cea mai frumoasa, cea mai minunata poveste spusa vreodata.

Fie ca nasterea Domnului sa va aduca pace si bucurie. Fie ca tot ceea ce reprezinta Craciunul sa va umple inimile de incantare si noul an cu multe bucurii!

Spune-ti parerea

comentarii

Add your comment

Your email address will not be published.