As vrea sa ne-ntalnim la mall

Cassa Loco – La Mall

profitand de faptul ca oricum mergeam in Mall pentru achizitionarea unui telefon,ne-am spus sa luam camera video la noi sa filmam niste cadre,sa vedem ce iese! Acest clip a fost creat anul trecut, ca o parodie dupa ultima piesa a baietilor de la Cassa Loco, La Mall, si profitand de concursul realizat cu aceasta ocazie pe un anume site.

Filmul incarcat de mine pe pagina concursului, oricat de subiectiv as fi, nu pot afirma ca a fost cel mai bun, intrucat m-as minti singur. Totul a pornit de la un spirit de gluma, poate de la nevoia de a iesi din cotidian si de a uita de problemele zilnice, de masurile de austeritate, cand eu si colegul meu George, profitand de faptul ca oricum mergeam in Mall pentru achizitionarea unui telefon, ne-am spus sa luam camera video la noi sa filmam niste cadre,sa vedem ce iese!

Zis si facut.Am filmat cateva cadre din masina la dus si la intors, cateva prin fata mall-ulului, si la plecare ne-am deplasat pe terenul unei foste ferme pentru filmarea scenelor de “la tara” si de ce nu, pentru o gura de aer curat.

Cassa-Loco-La-Mall

A fost distractiv, amuzant, o dupa-amiaza cu adevarat placuta. Scenele din film cu trenul si George pe calea ferata fac parte dintr-o inregistrare anterioara, realizata cu ocazia unei mini-excursii la munte. Consider ca pentru cat de mult am muncit noi la filmare(!) a iesit destul de comic, si va ramane pentru noi in timp amintirea unei dupa-amiezi placute din tineretea noastra.:)

La Mall

Spune-ti parerea

comentarii
Add your comment

Your email address will not be published.